Dinsdag 24 oktober zal om 19.30 een bijzondere Ledenvergadering in verband met het ontbinden van de vereniging gehouden worden  in Grand Cafť Rozenburcht.

Verslag ons grote Buurtfeest 29-9-2012

zie fotoalbum voor de foto's

pppppppppppp

Het 2e grote buurtfeest is weer achter de rug. Het was een geslaagd feest en velen wisten de weg naar de tent en de “soos”

te vinden.
    Onder hen was Ruth Sluer aanwezig namens Havensteder en mevrouw van Rees, voorzitter van het WOP.
    Deze 2 partijen zijn de belangrijkste sponsoren van dit feest. Er was ook een fotograaf namens Havensteder.
    Op het moment dat hij foto’s maakte waren er nog niet veel bezoekers. Dat was jammer.
    Het tellen van het aantal aanwezigen was moeilijk. Wij schatten dat er ongeveer 70 volwassenen en 25 kinderen geweest zijn.

ppp

Het feest vond plaats in een binnen en een buitenruimte en voor de kinderen was er een soort speelstraat gerealiseerd.
    De koe moest worden gemolken, er was een stokken vangspel, een haakse sjoelbak en nog veel meer.
    Dit parcours probeerden zij zo snel mogelijk af te ronden, want aan het einde wachtte de grabbelton.
    Dat was het leukste van alles. Op het springkussen kon men zich ook lekker uitleven.
    Er werd geschminkt en je zag prinsessen, piraten en wilde dieren voorbij rennen.

rr

De suikerspinmachine liet het afweten, hij werd niet warm. Er is nog wel een andere gebracht, maar eigenlijk was
    dat mosterd na de maaltijd.
    We zijn maar snel pannenkoeken gaan bakken, die vonden gretig aftrek.
    Om ongeveer half 5 werd de hamburgerpan met vereende krachten aangestoken, je kon toen kiezen uit zoet of hartig.

11

Iedereen kon koffie en thee of fris halen zoveel men wilde. Er was ook een echte goochelaar.
    Hij had in de file gestaan en was dus ook
    later dan gepland. Hij deed trucjes met kaarten en ballonnen.
    De kinderen
    vonden het prachtig.
    Hij liep overal ,dus opeens werd je gevraagd een handtekening op een speelkaart te zetten.
    Die speelkaart kwam dan in een dichtgeplakte enveloppe uit zijn portemonnee.
    Iemand zei: “ik werd ………..waar ik bijstond, ik begrijp er echt niets van”.

dd

Er waren toch weer wat meer gasten uit de koopwoningen. Het feest was dit keer ook meer op de kinderen gericht,
    hoewel de volwassenen ook konden
    sjoelen etc. Zij hielden het bij lekker bij kletsen. Dat kan ook, niets moet, alles mag.
    Wij zijn blij met hen die het waardeerden dat er een feestje is georganiseerd en de moeite genomen hebben gezellig aan
    te schuiven om elkaar
    te leren kennen, al was het soms maar even.

cc

Zonder de vele vrijwilligers was dit feest niet mogelijk geweest. Opnieuw bedanken wij de Havensteder en het WOP
    voor hun financiŽle bijdrage.

De vrijwilligers kregen als dank een plantje voor hun tomeloze inzet.