Verslag in gebruik name nieuwe inrichting hal Casablanca

Op maandag 30 april hebben de huurders (alle bewoners) van appartement Casablanca aan de

Van Naeldwijcklaan, op feestelijke wijze de nieuwe inrichting van de hal ingeluid.

Onder het genot van wijn met bubbels, een glaasje oranjebitter en wat lekkere hapjes, was het

zelfs dubbel feest.

Het was namelijk ook  Koninginnedag. Dit was te zien aan de vrolijke versiering van oranje ballonnen,

slingers en de vlag bij de lantaarnpaal.

De sfeer was gezellig en de bewoners spraken hun waardering uit voor de organisatie van dit feestje.

Zij zijn heel blij met de mooie plant, het tafeltje met de twee stoeltjes en de mooie foto van het

vergezicht op Rotterdam.

Mede door de bijdragen van de V. v. E., de WOP en de cheques van Havensteder kon de aankleding

van de hal en het feestje plaatsvinden.

Hiervoor onze hartelijke dank.

De organisatoren: Sylvia van Tuyll, Wichert Wagner en Nel Kok

PS: De bijbehorende foto's kunt u zien in FOTOALBUMS