Laatste Nieuws

Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste lopende zaken die de vereniging nu onder handen heeft.
    Een zaak wordt als volgt beschreven:
    1) de titel (datum indien van toepassing)
    2) Een korte beschrijving van de zaak/het probleem
    3) Een opsomming van de akties welke zijn ondernomen en door wie (indien nodig)
    4) Voortgang. (indien nodig)

Als er een zaak/probleem is opgelost zal de zaak van de website worden verwijderd.
    Nieuwtjes worden na verloop van tijd ook verwijderd.
    U kunt altijd onder Nieuwsbrieven/Brieven HV of oproepen, rapporten naar zaken zoeken.
    Indien u wilt reageren op een bepaald punt maakt u dan aub gebruik van het contactformulier.

1.Huurverlaging aanvragen
    Het is mogelijke dat u in aanmerking komt voor huurverlaging.
    Het z.g.  puntenstelsel is veranderd en de invloed van de WOZ waarde
    van uw woning krijgt een grotere invloed op de huurprijs.
    U kunt op deze link uw puntentelling berekenen. U moet wel de WOZ waarde
    weten van uw huis. Die kunt u bij hier Havensteder of bij de gemeente opvragen.

2.HRC en energieverlaging

Klik hier om het verslag van de HRC te lezen.

Sitemap                                                             Home