Dringende Oproep

Beste leden,
    Zoals u uit de agenda van de ledenjaarvergadering kunt opmaken, was er een kandidaat
    voor de functie van penningmeester.

Helaas heeft deze kandidaat zich teruggetrokken . We zijn dus weer terug bij af.
    Opnieuw doen wij een oproep voor een nieuw bestuurslid, die deze taak op zich wil nemen.
    Hij of zij is dan ook automatisch lid van het dagelijks bestuur van de vereniging.

Is er dan niemand onder de leden, die mee wil werken om de huurdersvereniging in stand te houden?
    Op deze manier gaat straks het kaarsje uit, door gebrek aan bestuursleden.
    Ga bij uzelf na, of u écht geen tijd hebt voor een functie in het bestuur.
    Er is ongeveer 1 keer in de 5 weken een vergadering, plus het werk wat bij de functie van
    penningmeester hoort.

Voor meer informatie kunt u bellen naar onze voorzitter Jilt Sietsma: telefoonnummer 010- 4501052.
    Wij hopen op een reactie van uw kant.

Met vriendelijke groet,

Wil Klerk